Začenjate nov posel in iščete dobro računovodstvo?

Odločili ste se, da bi odprli s.p. ali d.o.o., morda zavod. Imate znanje, ideje, poslovni model, sedaj pa potrebujete informacije, kaj je davčno ugodneje. Pri odpiranju podjetja vam pri tem z veseljem svetujemo in pomagamo pri oceni prometa, dodajanju dejavnosti v register ali obračunavanju stroškov (normirani ali dejanski). Naše podjetje je v bližini Vem (SPOT) točke, kjer vam lahko skupaj z vami pomagamo odpreti vaše podjetje.

Izdaja računov preprosta in kjerkoli

V kolikor se odločite, da boste sodelovali z nami, imamo vrsto zanimivih posebnosti. Kot dodatno storitev nudimo tudi vrhunski program za izdajanje računov za samo 10 € mesečno. Račune boste lahko izdajali in pošiljali podpisane, kjer koli imate dostop do interneta, brez pisala in štampiljke.

Za vas lahko olajšamo poslovanje

Aenean pulvinar, nisi vitae volutpat molestie, sapien ligula imperdiet metus, quis sagittis nunc justo id ante. Maecenas id quam ut nunc molestie pharetra. Fusce facilisis vehicula consequat. Nam egestas lectus sodales risus elementum a fermentum nisl viverra. Sed tempus scelerisque lectus nec euismod. Cras vel justo ac mi interdum accumsan.

Another happy customer

Za vas lahko olajšamo poslovanje

Poleg vseh knjigovodsko računovodskih storitev, ki jih nudimo, lahko pri nas najamete tudi naslov za podjetje, kamor lahko prejemate fizično pošto, mi pa vam jo skenirano in pošljemo na vaš e-naslov. Po želji lahko za vas tudi plačujemo račune, nakazujemo plače, prispevke ali druge denarne obveznosti in nakazila. Tak način poslovanja nam zaupa kar tretjina naših strank.

Začetki z nami so lažji

Zavedamo se, da na začetku vaše poslovne poti potrebujete nekaj časa, da vaše podjetje ustvari zadostne prihodke za plačilo vseh stroškov (plače, prispevki). Računovodstvo sicer predstavlja 1,5-4% vaših prihodkov (to so naše povprečne cene), a na začetku so pogosto prvi meseci težki, dokler se vaše poslovanje ne uteče. Zato se skupaj z vami dogovorimo in vam pol leta nudimo ugodne popuste na naše storitve, brez da bi se vezali z nami. Zavedamo se namreč, da mora odnos med vami in nami temeljiti na zaupanju.

Spletno stran danes potrebuje že vsako podjetje

Poleg omenjenih storitev in ugodnosti, našim strankam nudimo poseben kotiček na naši spletni strani, kjer se lahko vaše podjetje predstavi. Tako za vas ustvarimo t.i. mini spletno stran. Omenjena opcija stane prvo leto 15 € na mesec, kasneje pa je brezplačna. Redno oglašujemo našo spletno stran in partnerje, tako da lahko hitro dobite kakšen obisk in nakup.

Za zahtevnejša podjetja pa lahko nudimo izdelavo kakovostnejših spletni strani po ugodnih cenah. Sodelujemo s strokovnjaki s področja izdelovanja internetnih strani, grafičnega dizajna in celo pisanjem besedil za vašo bodočo spletno stran. Glede na to, da začenjate posel, se cena vaše spletne strani razdeli na 4 mesece. Sodelujemo tudi s partnerji za izdelavo logotipov, reklamnega materiala, vizitk, tako da boste na poslovanje pripravljeni na enem mestu.

Mesečna "renta"

Za konec naj vas pa razveselimo, da lahko z nami celo zaslužite. V kolikor pripeljete v naše računovodstvo novo stranko, dobite na vaš račun provizijo v višini celotnega prvega računa, ki nam ga plača pripeljana stranka, nato pa še 10% od vsakega plačanega računa te stranke, dokler je seveda naša stranka in redno plačuje račune.

V primeru, da se zainteresirani za sodelovanje, pa bi radi izvedeli okvirne mesečne stroške računovodstva , vam tu prilagamo nekaj naših anonimnih računov, ki jih izstavljamo strankam ali pa izpolnite naslednji obrazec.