Menjate računovodski servis?

Ali iščete nov računovodski servis? Ste preselili sedež podjetja? Se je vaš računovodski servis zaprl? Iščete bolj priročno lokacijo računovodje? Morda iščete ugodnejšo ponudbo?

Pomemben je odnos

Menjava računovodskega servisa nikoli ni preprosta in zahteva tehten premislek. Ne glede na vzrok menjave, je pomembno, da se med podjetnikom in računovodskim servisom vzpostavi odkrit in pošten odnos. Po naši anketi sodeč, je podjetnikom najbolj pomembna kakovost in dostopnost storitev in nato tudi cena. V našem podjetju se trudimo z našimi partnerju vzpostaviti pristen in pozitiven odnos.

Kaj je naša prednost?

Naše podjetje najbolj odlikuje hitrost storitev, kot so obračun plač, izdelava med letnih bilanc, plačilo plač, računov oz. priprava plačilnega paketa, pisanje dopisov, ipd. Opravljamo vse knjigovodske storitve in nudimo storitve, ki maksimalno olajšajo poslovanje podjetniku. Za najbolj prilagojen način sodelovanja ponujamo najem naslova podjetja in s tem sprejemanje pošte, ki jo nato v elektronski obliki posredujemo na želen naslov ali telefon. Poleg tega nudimo tudi vodenje poslovnega računa, tako da se podjetnik ne potrebuje ukvarjati s tem ali so njegovi zaposleni dobili plačo oz. ali je bil plačan prejet račun. Podjetniki tako lahko opravljajo dejanski posel, ki zaradi katerega podjetje obstaja.

Lokacija je pomembna

Lokacija našega podjetja je dostopna, saj smo nekaj korakov stran od Mercator Centra v Šiški (Dravlje) na Brilejevi ulici, kjer so v neposredni bližini vedno na voljo parkirna mesta. Zelo blizu je tudi Ajpes z Vem točko, kjer lahko urejate vse v povezavi z registracijo podjetja, tako da gremo lahko tja na vašo želji skupaj z vami urejati spremembe oz. registracijo.

Znižajete si stroške računovodstva

Dodatna naša ugodnost je tudi v tem, da si lahko občutno znižate stroške računovodskih storitev ali pa celo zaslužite, če nas priporočite drugim podjetjem. Za več informacij, nam pošljite povpraševanje in vam z veseljem izračunamo vašo približno ceno storitev in ugodnosti priporočil, ki jih nudimo.