Začenjate nov posel in iščete dobro računovodstvo?

Odločili ste se, da bi odprli s.p. ali d.o.o., morda zavod. Imate znanje, ideje, poslovni model, sedaj pa potrebujete informacije, kaj je davčno ugodneje. Pri odpiranju podjetja vam pri tem z veseljem svetujemo in pomagamo pri oceni prometa, dodajanju dejavnosti v register ali obračunavanju stroškov (normirani ali dejanski). Naše podjetje je v bližini Vem (SPOT) točke, kjer vam lahko skupaj z vami pomagamo odpreti vaše podjetje.

Izdaja računov preprosta in kjerkoli

V kolikor se odločite, da boste sodelovali z nami, imamo vrsto zanimivih posebnosti. Kot dodatno storitev nudimo tudi vrhunski program za izdajanje računov za samo 10 € mesečno. Račune boste lahko izdajali in pošiljali podpisane, kjer koli imate dostop do interneta, brez pisala in štampiljke.

Za vas lahko olajšamo poslovanje

Poleg vseh knjigovodsko računovodskih storitev, ki jih nudimo, lahko pri nas najamete tudi naslov za podjetje, kamor lahko prejemate fizično pošto, mi pa vam jo skenirano in pošljemo na vaš e-naslov. Po želji lahko za vas tudi plačujemo račune, nakazujemo plače, prispevke ali druge denarne obveznosti in nakazila. Tak način poslovanja nam zaupa kar tretjina naših strank.

Začetki z nami so lažji

Zavedamo se, da na začetku vaše poslovne poti potrebujete nekaj časa, da vaše podjetje ustvari zadostne prihodke za plačilo vseh stroškov (plače, prispevki). Računovodstvo sicer pri nam predstavlja 1,0 - 4% vaših prihodkov (to so naše povprečne cene), a na začetku so pogosto prvi meseci težki, dokler se vaše poslovanje ne uteče. V teh primerih, ko posel še ni utečen, se skupaj z vami dogovorimo in vam pol leta nudimo določene popuste na naše storitve, brez da bi se vezali z nami. Zavedamo se namreč, da mora odnos med vami in nami temeljiti na zaupanju.

Mesečna "renta"

Za konec naj vas pa razveselimo, da lahko z nami celo zaslužite. V kolikor pripeljete v naše računovodstvo novo stranko, dobite na vaš račun provizijo v višini polovice drugega računa, ki nam ga plača pripeljana stranka, nato pa še 10% od vsakega nakazila te stranke, dokler je seveda naša stranka in plačuje račune.