Računovodski servis | Zakaj izbrati nas?

V Sloveniji je preko 4000 računovodskih servisov. Kako torej izbrati primeren računovodski servis? Vsi ponujajo iste storitve, vsi so kakovostni, vsi imajo izkušnje, sodobne programe ... Pravi računovodski servis je profesionalen, natančen, odziven, a bolj kot to je pomembno, da z računovodskim servisom vzpostavite pristen odnos, saj mu zaupate svoje poslovanje, poslovni model, finance in ideje. Poleg tega pa dobri odnosi z vašimi poslovnimi partnerji, kar računovodski serivs je, pomeni manj stresa za vas in vaše zaposlene.

1. Imamo že 26 let izkušenj na področju knjigovodsko-računovodskih storitev.

Vsako podjetje je unikatno in vsak podjetnik ima svoje želje in svoj način poslovanja. Mi se vam prilagodimo in vam svetujemo, kaj je najbolje za vaše podjetje in za vašo situacijo.

2. Našo ekipo sestavljamo 4 prijazni zaposleni, tako da lahko vašim željam ob obisku hitro ugodimo.

Računovodski servisi so lahko zelo dejavni in lahko se zgodi, da je ob vašem obisku vaš knjigovodja zaseden. V primeru, da se vam takrat mudi, lahko brez težav prevzame delo, njegov sodelavec.

3. Po želji lahko za vas še dodatno olajšamo poslovanje

• Pri nas lahko najamete naslov za vaše podjetje in prejemate račune in dokumentacijo na naš naslov

• Za vas lahko izdajamo račune

• Skupaj z vami vodimo vaš bančni račun (plačujemo račune, davke, prispevke, plače …)

• brezplačno pošiljamo prejeto in drugo dokumentacijo preko elektronske ali navadne pošte. Tako ste brez skrbi in vodite vašo osnovno dejavnost neobremenjeno s papirji, vsakodnevnim plačevanjem in zamudnimi roki. Omenjen način poslovanja nam zaupa tretjina naših strank.

4. Naša prednost sta tudi hitrost in odzivnost

Vaše plače lahko obračunamo v zelo kratkem času (od 1 ure naprej) in vam pošljemo plačilni paket ali plačilne naloge preko elektronske pošte. Medletno bilanco postavimo pod prioriteto.

5. Dodatne storitve:

• Za vas lahko urejamo izvršbe za morebitne neplačnike.

• Pripravljamo in vlagamo dokumentacijo za delovna dovoljenja in enotna dovoljenja.

• Dokumentacijo lahko prevzamemo pri vas v pisarni ali na dogovorjenem mestu (Ljubljana).

6. Mi vam prisluhnemo

Zavedamo se, da so začetki v poslu najtežji. Tako vam v primeru, da začenjate svojo poslovno pot, nudimo 3 mesečno brezplačno računovodstvo.

7. Še nekaj priročnega

V bližini naše pisarne vedno najdete parkirno mesto pri trgovini, blizu je tudi notar, pošta in Ajpes z Vem točko. Do avtocestnega obroča potrebujete 2 minuti.

8. Je to sploh res?

V sodelovanju z nami imate možnost, da ne plačujete stroškov računovodstva, še več, lahko celo prejemate mesečni prihodek oz. rento.