Imate s.p., pa ne zmorete več dohitevati dokumentov?

Ste samostojni podjetnik, pa vas urejanje poslovne dokumentacije ovira pri vaši osnovni dejavnosti. Najverjetneje se je vaš obseg poslovanja povečal in s tem tudi obseg obveznih dokumentov, povezanih s tem. 

 

Naš računovodski servis vam lahko olajša poslovanje. Vodimo vse računovodske posle, ki zadevajo vaše podjetje. Poleg osnovnih knjigovodsko-računovodskih storitev vam lahko dodatno olajšamo poslovanje s tem, da pri nas najamete naslov in si tako olajšate rokovanje s pošto, ki jo lahko pošljemo v elektronski obliki na vaš elektronski naslov.

Lahko tudi dodatno vodimo skupaj z vami vaš poslovni račun tako, da vam ni potrebno skrbeti z nakazilom plač ali prispevkov. Omenjen način poslovanja nam zaupa več kot tretjina naših strank. Tako ste lahko popolnoma osredotočeni na svoje poslovanje.

Ponujamo tudi sodoben program za izdajanje računov (Minimax), ki ga lahko uporabljate, kjer koli imate internet in računalnik.* Lahko izdajate račune, slikate prejete račune ali jih vnašate, izpolnjujete potne naloge. Lahko pa vse to prepustite nam in v celoti odmislite skrb s papirji.

Najdete nas blizu Mercator Centra v Šiški, kjer je bližini Ajpes oz. točka Vem (SPOT), kjer lahko skupaj z vami urejamo tudi potrebne spremembe v sodni register (dodajanje dejavnosti, sprememba imena, dodajanje pooblaščencev ipd.). Blizu našega podjetja so vedno na voljo parkirna mesta.

Z nami lahko celo zaslužite

Ponujamo pa tudi sodelovanje, ki vam omogoča, da z nami zaslužite. Če pripeljete stranko v naš računovodski servis, dobite nakazano polovico drugega plačanega računa, ki ga ta stranka poravna in tudi 10 % od njenega vsakega nadaljnjega plačila nam. Ni pa potrebno, da ste naša stranka, da dobite provizijo za pripeljano podjetje.

Vedno smo vam na voljo

Računovodski servis IMB d.o.o. je družinsko podjetje, ki posluje že 28. leto. Danes je sestavljeno iz ekipe štirih vestnih računovodij. S strankami želimo vzpostaviti prijazen in strokoven odnos. Cilj nam je olajšati vaše poslovanje, tako da opravljate svojo dejavnost čim manj obremenjeno s »papirji«. Menimo, da ste za svojo dejavnost strokovnjak, mi pa poskrbimo za vaše administrativne obveznosti. Če cenite dobre odnose s svojimi poslovnimi partnerji in želite poslovati sproščeno ter pošteno, smo pravi naslov za vas.